Praktijk Meerssen

Ons Centrum gelegen in Meerssen beschikt over moderne behandelkamers, uitgebreide trainingsfaciliteiten in onze oefenzaal plus een Beweegtuin waar we buitentrainingen verzorgen.

Openingstijden
maandag
07:00 - 21:00
dinsdag
07:00 - 21:00
woensdag
07:00 - 21:00
donderdag
07:00 - 21:00
vrijdag
07:00 - 18:00
zaterdag
08:00 - 12:00
zondag
Gesloten
Contact

Pastoor Nicolaes Creftenstraat 4
6231 HH Meerssen

043 – 364 40 66

Team

Roger Maessen
Praktijkhouder, Manueel Therapeut Msc.
Roger Maessen

Mijn opleiding fysiotherapie heb ik in 1981 afgerond aan de Academie voor Fysiotherapie in Heerlen. Na mijn basisopleiding ben ik me gaan specialiseren in de Manuele Therapie. In eerste instantie Methode van de Bijl in Utrecht en later de Masteropleiding gevolgd aan het SOMT te Amersfoort. De laatste 10 jaar heb ik me verder ontwikkeld als echografist en peesspecialist, hiervoor heb ik verscheidene echografie opleidingen voor de weke delen bij Sonoskills gevolgd. Ik ben van mening dat echografie een enorme verbreding en verdieping van ons vak geeft. Als peesspecialist maak ik verder gebruik van Shockwave therapie en PNE (percutane needle electrolyse). Als mede-praktijk eigenaar vind ik het een uitdaging om een jong team van fysiotherapeuten te begeleiden en aan te sturen, geen dag is hetzelfde.

Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik heb een hobby aan koken en een grote passie is de vliegvissport waarvoor ik dikwijls in de Ardennen vertoef.

Big-nummer: 79034411804

Praktijken waar Roger te vinden is
Hans Kam
Praktijkhouder, Manueel Therapeut Msc.
Hans Kam

In 1991 heb ik de opleiding Fysiotherapie in Heerlen afgerond en in 1997 de opleiding Manuele Therapie aan het SOMT in Amersfoort. Medio 2004 volgde de Master opleiding Manuele therapie in Breda met als specialisatie draaiduizeligheidsklachten.

De laatste jaren is mijn interesse gebied verbreed en verdiept door echografie, shockwave therapie en PNE (percutane needle electrolyse) bij pees- en spieraandoeningen. Sportrevalidatie van diverse sporters, waaronder hardlopers van verschillende niveaus, maakt ook onderdeel uit van mijn dagelijkse praktijkwerkzaamheden.

Mijn collega Roger Maessen en ik werken als praktijk eigenaren samen met een steeds groter wordende groep collega’s op een 3-tal locaties, waarbij voortdurende innovatie en streven naar een optimale zorgverlening in de praktijk, centraal staan.

In mijn vrije tijd ben ik fervent hardloper, train 4x per week en geef 1x in de week hardloop training bij de Parelloop in Brunssum.

Big-nummer: 99034069104

Praktijken waar Hans te vinden is
Peter Bartholet
Manueel Therapeut Msc.
Peter Bartholet

In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Na meerdere waarnemingen ben ik in 2006 begonnen in onze praktijk in Meerssen, waar ik nog altijd met veel plezier werkzaam ben. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan als algemeen fysiotherapeut begon ik te verlangen naar meer verdieping binnen mijn vakgebied. Ik heb deze kunnen verwezenlijken binnen de opleiding tot manueel therapereut, welke ik in 2013 heb afgerond. Naar aanleiding van mijn interesse in hoofdpijnklachten heb ik me hier verder in gespecialiseerd. In 2018 heb ik Dry Needling aan mijn competenties toegevoegd. Behalve deze, veelal hands-on gerichte, behandelingen haal ik ook veel voldoening uit geven van medische fitness en begeleiden van mensen met neurologische problematiek.

Big-nummer: 89064716304

Praktijken waar Peter te vinden is
Jair Aipassa
Fysiotherapeut
Jair Aipassa

Mijn naam is Jaïr Aipassa. Ik ben sinds 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut in Heerlen en al meer dan tien jaar actief in deze praktijk. Naast de reguliere fysiotherapie ligt mijn specialisatie met name bij longaandoeningen zoals COPD en de revalidatie na Covid-19 besmetting, alsook therapie bij centraal neurologische aandoeningen zoals CVA.

De wereld van medische aandoeningen en termen kan soms verwarrend zijn voor de cliënt. Ik vind het dan ook belangrijk dat de cliënt zich bij ons niet alleen gehoord voelt, maar dat wij als fysiotherapeuten ook duidelijk kunnen uitleggen wat er aan de hand is, om zo ook het herstel proces positief te sturen.

Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met sport, de natuur, en allerlei creatieve bezigheden zoals schilderen, klussen en zelfs bierbrouwen!”

Big-nummer: 79912373304

Behandelingen door Jair Fysiotherapie
Praktijken waar Jair te vinden is
Maikel Becker
Fysiotherapeut
Maikel Becker

Mijn naam is Maikel Becker. Sinds september 2013 in dienst van de praktijk!

Na afronding van mijn studie heb ik mij vooral bezig gehouden met revalidatie in de breedste zin van 't woord. Met name orthopedische- en sportrevalidatie. En sinds kort ook de COVID-19 patiënten.

Op dit moment ben ik bezig mij verder te ontwikkelen in de Oncologische richting. Hierin richt ik mij op de nazorg van patiënten met kanker. Hierin staat centraal dat ik altijd zoek naar een proactieve aanpak van uw klacht.

In mijn vrije tijd maak ik graag een rondje door het Heuvelland op mijn racefiets en hou ik mij bezig met fotografie.

Big-nummer: 69917219504

Behandelingen door Maikel Fysiotherapie
Praktijken waar Maikel te vinden is
Remco Reynders
Sportfysiotherapeut Msc.
Remco Reynders

Sinds 2010 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Waarna ik mij heb gespecialiseerd in schouderklachten, knieklachten en sportletsels. Aansluitend hierop heb ik in 2017 mijn master of science in de sportfysiotherapie behaald.

Ik ben werkzaam op de locatie in Meerssen en Bunde. Op maandagavond verzorg ik het sportspreekuur binnen onze praktijk.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, vind ik het leuk om met mijn gezin uitstapjes te maken en reis ik graag.

Big-nummer: 19913055204

Praktijken waar Remco te vinden is
Dian Dubislav
Bekkentherapeut Msc
Dian Dubislav

Mijn naam is Dian Dubislav, geboren en getogen in een prachtig, klein dorpje aan de maas. In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool. Sindsdien werk ik bij het centrum voor fysiotherapie en medische fitness. In 2023 ben ik afgestudeerd aan de opleiding tot bekkenfysiotherapeut bij het SOMT in Amersfoort. Hier ligt dan ook mijn passie. Ik bied graag een luisterend oor aan patiënten om ze op deze manier zo goed mogelijk te helpen met hun hulpvraag. Als ik niet bezig ben met mijn werk of mijn studie, maak ik graag muziek bij het slagwerkensemble van Concordia.

Big-nummer: 39924373004

Praktijken waar Dian te vinden is
Kay Hendriks
Sportfysiotherapeut Msc.
Kay Hendriks

Mijn naam is Kay Hendriks en ik woon samen met mijn vriendin in Hulsberg. Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam in deze praktijk. Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik afgerond in 2015, waarna ik vorig jaar mijn master tot sportfysiotherapeut heb afgerond. Mijn specialisatie is het behandelen van sportblessures. Waarbij ik als uitgangspunt altijd gebruik maak van een specifieke “bewegingsanalyse”. Vanuit deze analyse probeer ik samen met de patiënt de kwaliteit van bewegen en motorische vaardigheden te trainen, zodat blessures herstellen en prestaties verbeteren.
In mijn vrije tijd doe ik graag aan zaalvoetbal, krachttraining en reis ik mijn grote passie Ajax overal achterna. Daarnaast vind ik een gezonde leefstijl erg belangrijk en probeer ik dit ook over te brengen op mijn patiënten.

Big-nummer: 99919764104

Praktijken waar Kay te vinden is
Kiki Gisbertz
Oedeemtherapeut
Kiki Gisbertz

Ik ben Kiki Gisbertz. Na het behalen van mijn diploma aan de hogeschool Zuyd te Heerlen in 2020 ben ik sinds december 2020 werkzaam als fysiotherapeute binnen deze praktijk. Om mij te kunnen specialiseren in een bepaalde doelgroep ben ik de opleiding Oedeemtherapie aan de dr. Vodderschool in Groningen gaan volgen. Door deze specialisatie kan ik patiënten behandelen die last hebben van (lymf)oedeem, een abnormale ophoping van vocht in het lichaam. Nadat ik hierin mijn diploma heb gehaald, heb ik als aanvulling op deze specialisatie een cursus gevolgd in het aanmeten van therapeutisch elastische kousen (TEK). Zowel het werken met oedeempatiënten en reguliere patiënten zorgt dan ook voor een leuke afwisseling.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden. Samen dingen ondernemen met vriendinnen doe ik dan ook regelmatig, daarnaast ben ik in het dagelijks leven ook graag sportief bezig.

Big nummer: 49928617904

Behandelingen door Kiki Fysiotherapie Oedeemtherapie
Praktijken waar Kiki te vinden is
Roger Willems
Fysiotherapeut/ Parkinsontherapeut
Roger Willems

Mijn naam is Roger Willems en ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Na een succesvolle stage hier in de praktijk en het behalen van mijn diploma ben ik in de zomer van 2021 in dienst getreden. Ik heb altijd al affiniteit gehad met lichamelijke beweging en koppel dit in mijn werk graag aan herstel en revalidatie. Mijn interesse gaat hierbij vooral uit naar 'de ouderen'. Vóór mijn baan als fysiotherapeut heb ik mijn bachelor 'Sports and Movement' aan de sporthogeschool behaald en heb ik een aantal jaar gewerkt als bewegingsagoog in een revalidatiecentrum gericht op geriatrische patiënten.

Verder woon ik samen met mijn vriendin in Maastricht en mijn vrije tijd vul ik het liefste in met voetbal, uitjes en gezelligheid met vrienden.

Big-nummer: 79929787204

Behandelingen door Roger Fysiotherapie Parkinson
Praktijken waar Roger te vinden is
Julie Coumans
Fysiotherapeut
Julie Coumans

Mijn naam is Julie Coumans. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Zuyd Hogeschool. Binnen de praktijk ben ik sinds augustus werkzaam als algemeen fysiotherapeute. Ik ben aanwezig op de lokatie Meerssen op maandag, dinsdag en donderdag.

In mijn vrije tijd voetbal en snowboard ik graag. Ook vind ik het leuk en gezellig om iets met vrienden en familie te ondernemen.

BIG-nummer: 09931639604

Behandelingen door Julie Fysiotherapie
Praktijken waar Julie te vinden is
Nikki Jansen
Fysiotherapeut
Nikki Jansen

Mijn naam is Nikki Jansen, geboren en getogen in Maastricht.

Na een succesvolle laatste stage en het daarmee afronden van mijn opleiding, ben ik sinds februari 2023 weer in de praktijk te vinden.
De interesse in het bewegingsapparaat, de veelzijdigheid van het vak en vooral het samen doen en beslissen met de patient is wat het werk voor mij uitdagend maakt!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om er met vriendinnen op uit te gaan, te gaan sporten en werk ik graag nog eens een zaterdag in de horeca.

Behandelingen door Nikki Fysiotherapie
Praktijken waar Nikki te vinden is
Farah Derrez
Fysiotherapeute/ Parkinsontherapeute
Farah Derrez
Behandelingen door Farah Parkinson Fysiotherapie
Praktijken waar Farah te vinden is
Saskia Duijsens
Praktijkassistente
Saskia Duijsens

Sinds 2006 ben ik werkzaam als praktijkassistente. In de loop van de tijd heb ik de praktijk zien veranderen in een moderne centrum met steeds weer nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het buiten trainen in onze beweegtuin. Mijn werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, onder andere het beantwoorden van de telefoon, administratie, planning en nog veel meer. Het is een fijne werkomgeving met leuke collega’s en veel patiënten contact. Dat allemaal zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk kom.

In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen, wandelen en op z’n tijd eens lekker uit eten.

Kim Roijen
Praktijkassistente
Kim Roijen

Mijn naam is Kim Roijen.

Sinds september 2023 ben ik nieuw in de praktijk. Een leuk en gezellig team! Mijn werkzaamheden bestaan uit de agenda's bijhouden, bestellingen afhandelen, telefoon beantwoorden en nog vele andere administratieve handelingen. Ik vind het contact met patienten aan de telefoon en balie erg leuk!

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze Leonberger Funs, doe ik aan hardlopen en onderneem ik leuke dingen met mijn man en drie kids.

Openingstijden
maandag
07:00 - 21:00
dinsdag
07:00 - 21:00
woensdag
07:00 - 21:00
donderdag
07:00 - 21:00
vrijdag
07:00 - 18:00
zaterdag
08:00 - 12:00
zondag
Gesloten
Contact

Pastoor Nicolaes Creftenstraat 4
6231 HH Meerssen

043 – 364 40 66

Behandelingen