Contact

Maak een afspraak

Vraag hier alvast je afspraak aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak in te plannen.

Naam
Geboorte datum
Adres
Heeft u een verwijzing? *

Wie staat u te woord?

Saskia Duijsens
Praktijkassistente
Saskia Duijsens

Sinds 2006 ben ik werkzaam als praktijkassistente. In de loop van de tijd heb ik de praktijk zien veranderen in een moderne centrum met steeds weer nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het buiten trainen in onze beweegtuin. Mijn werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, onder andere het beantwoorden van de telefoon, administratie, planning en nog veel meer. Het is een fijne werkomgeving met leuke collega’s en veel patiënten contact. Dat allemaal zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk kom.

In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen, wandelen en op z’n tijd eens lekker uit eten.

Patricia Didden
Praktijkassistente
Patricia Didden

Mijn naam is Patricia Didden en ik ben sinds 2017 werkzaam binnen de praktijk als praktijkassistente. De werkzaamheden zijn heel divers; van onder meer het beantwoorden van de telefoon, de administratieve handelingen, de agendaplanning, de bestellingen en nog veel meer. De vele contacten met de collega’s en patiënten maakt dat het werk zeer afwisselend en plezierig is.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met handwerken o.a. kaarten maken, borduren en bloemschikken. Daarnaast lees ik graag, wandelen met de hond en lekker uit eten.

Eliane Winants
Praktijkassistente
Eliane Winants

Ik ben Eliane Winants en ik werk al sinds 2008 als praktijkassistente in de praktijk. Ik verzorg de boekhouding plus alle administratie van de Medische fitness. Enkele dagdelen beantwoord ik de praktijktelefoon.

In mijn vrije tijd lees ik graag een boek en heb een hobby aan mijn 2 teckels.

Kim Roijen
Praktijkassistente
Kim Roijen

Mijn naam is Kim Roijen.

Sinds september 2023 ben ik nieuw in de praktijk. Een leuk en gezellig team! Mijn werkzaamheden bestaan uit de agenda's bijhouden, bestellingen afhandelen, telefoon beantwoorden en nog vele andere administratieve handelingen. Ik vind het contact met patienten aan de telefoon en balie erg leuk!

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze Leonberger Funs, doe ik aan hardlopen en onderneem ik leuke dingen met mijn man en drie kids.

Praktijk Meerssen
Op dit moment gesloten Bekijk openingstijden

Pastoor Nicolaes Creftenstraat 4
6231 HH Meerssen