Praktijk Bunde

In onze vestiging Bunde vindt u drie modern geoutilleerde behandelkamers en maken we voor onze behandeling en trainingen gebruik van de aangrenzende oefenzaal van Anytime Fitness.

Openingstijden
maandag
07:00 - 18:00
dinsdag
07:00 - 18:00
woensdag
07:00 - 18:00
donderdag
07:00 - 18:00
vrijdag
07:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
Contact

Team

Hans Kam
Praktijkhouder, Manueel Therapeut Msc.
Hans Kam

In 1991 heb ik de opleiding Fysiotherapie in Heerlen afgerond en in 1997 de opleiding Manuele Therapie aan het SOMT in Amersfoort. Medio 2004 volgde de Master opleiding Manuele therapie in Breda met als specialisatie draaiduizeligheidsklachten.

De laatste jaren is mijn interesse gebied verbreed en verdiept door echografie, shockwave therapie en PNE (percutane needle electrolyse) bij pees- en spieraandoeningen. Sportrevalidatie van diverse sporters, waaronder hardlopers van verschillende niveaus, maakt ook onderdeel uit van mijn dagelijkse praktijkwerkzaamheden.

Mijn collega Roger Maessen en ik werken als praktijk eigenaren samen met een steeds groter wordende groep collega’s op een 3-tal locaties, waarbij voortdurende innovatie en streven naar een optimale zorgverlening in de praktijk, centraal staan.

In mijn vrije tijd ben ik fervent hardloper, train 4x per week en geef 1x in de week hardloop training bij de Parelloop in Brunssum.

Big-nummer: 99034069104

Praktijken waar Hans te vinden is
Jair Aipassa
Fysiotherapeut
Jair Aipassa

Mijn naam is Jaïr Aipassa. Ik ben sinds 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut in Heerlen en al meer dan tien jaar actief in deze praktijk. Naast de reguliere fysiotherapie ligt mijn specialisatie met name bij longaandoeningen zoals COPD en de revalidatie na Covid-19 besmetting, alsook therapie bij centraal neurologische aandoeningen zoals CVA.

De wereld van medische aandoeningen en termen kan soms verwarrend zijn voor de cliënt. Ik vind het dan ook belangrijk dat de cliënt zich bij ons niet alleen gehoord voelt, maar dat wij als fysiotherapeuten ook duidelijk kunnen uitleggen wat er aan de hand is, om zo ook het herstel proces positief te sturen.

Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met sport, de natuur, en allerlei creatieve bezigheden zoals schilderen, klussen en zelfs bierbrouwen!”

Big-nummer: 79912373304

Behandelingen door Jair Fysiotherapie
Praktijken waar Jair te vinden is
Remco Reynders
Sportfysiotherapeut Msc.
Remco Reynders

Sinds 2010 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Waarna ik mij heb gespecialiseerd in schouderklachten, knieklachten en sportletsels. Aansluitend hierop heb ik in 2017 mijn master of science in de sportfysiotherapie behaald.

Ik ben werkzaam op de locatie in Meerssen en Bunde. Op maandagavond verzorg ik het sportspreekuur binnen onze praktijk.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, vind ik het leuk om met mijn gezin uitstapjes te maken en reis ik graag.

Big-nummer: 19913055204

Praktijken waar Remco te vinden is
Dian Dubislav
Bekkentherapeut Msc
Dian Dubislav

Mijn naam is Dian Dubislav, geboren en getogen in een prachtig, klein dorpje aan de maas. In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool. Sindsdien werk ik bij het centrum voor fysiotherapie en medische fitness. In 2023 ben ik afgestudeerd aan de opleiding tot bekkenfysiotherapeut bij het SOMT in Amersfoort. Hier ligt dan ook mijn passie. Ik bied graag een luisterend oor aan patiënten om ze op deze manier zo goed mogelijk te helpen met hun hulpvraag. Als ik niet bezig ben met mijn werk of mijn studie, maak ik graag muziek bij het slagwerkensemble van Concordia.

Big-nummer: 39924373004

Praktijken waar Dian te vinden is
Roger Willems
Fysiotherapeut
Roger Willems

Mijn naam is Roger Willems en ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Na een succesvolle stage hier in de praktijk en het behalen van mijn diploma ben ik in de zomer van 2021 in dienst getreden. Ik heb altijd al affiniteit gehad met lichamelijke beweging en koppel dit in mijn werk graag aan herstel en revalidatie. Mijn interesse gaat hierbij vooral uit naar 'de ouderen'. Vóór mijn baan als fysiotherapeut heb ik mijn bachelor 'Sports and Movement' aan de sporthogeschool behaald en heb ik een aantal jaar gewerkt als bewegingsagoog in een revalidatiecentrum gericht op geriatrische patiënten.

Verder woon ik samen met mijn vriendin in Maastricht en mijn vrije tijd vul ik het liefste in met voetbal, uitjes en gezelligheid met vrienden.

Big-nummer: 79929787204

Behandelingen door Roger Fysiotherapie
Praktijken waar Roger te vinden is
Openingstijden
maandag
07:00 - 18:00
dinsdag
07:00 - 18:00
woensdag
07:00 - 18:00
donderdag
07:00 - 18:00
vrijdag
07:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
Contact

Behandelingen