Revalidatie na Covid

Revalidatie na Corona?

Wij helpen u!

Samen met andere zorgprofessionals werken wij aan uw herstel.
We maken een behandelplan op maat en afhankelijk van uw persoonlijke situatie krijgt u extra begeleiding van:

  • Diëtiste bij ondervoeding
  • Logopedie voor beter spreken en ademhalen
  • Ergotherapie voor aanpassingen die het dagelijks leven makkelijker maken
  • Acupunctuur voor een verbetering van de algemene weerstand
  • Andere zorgprofessionals zoals bijvoorbeeld een psycholoog

In nauw overleg met uw eigen arts werken wij samen aan uw herstel.

Jair Aipassa
Fysiotherapeut
Jair Aipassa

Mijn naam is Jaïr Aipassa. Ik ben sinds 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut in Heerlen en al meer dan tien jaar actief in deze praktijk. Naast de reguliere fysiotherapie ligt mijn specialisatie met name bij longaandoeningen zoals COPD en de revalidatie na Covid-19 besmetting, alsook therapie bij centraal neurologische aandoeningen zoals CVA.

De wereld van medische aandoeningen en termen kan soms verwarrend zijn voor de cliënt. Ik vind het dan ook belangrijk dat de cliënt zich bij ons niet alleen gehoord voelt, maar dat wij als fysiotherapeuten ook duidelijk kunnen uitleggen wat er aan de hand is, om zo ook het herstel proces positief te sturen.

Naast mijn werk ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met sport, de natuur, en allerlei creatieve bezigheden zoals schilderen, klussen en zelfs bierbrouwen!”

Big-nummer: 79912373304

Behandelingen door Jair Fysiotherapie
Praktijken waar Jair te vinden is
Maikel Becker
Fysiotherapeut
Maikel Becker

Mijn naam is Maikel Becker. Sinds september 2013 in dienst van de praktijk!

Na afronding van mijn studie heb ik mij vooral bezig gehouden met revalidatie in de breedste zin van 't woord. Met name orthopedische- en sportrevalidatie. En sinds kort ook de COVID-19 patiënten.

Op dit moment ben ik bezig mij verder te ontwikkelen in de Oncologische richting. Hierin richt ik mij op de nazorg van patiënten met kanker. Hierin staat centraal dat ik altijd zoek naar een proactieve aanpak van uw klacht.

In mijn vrije tijd maak ik graag een rondje door het Heuvelland op mijn racefiets en hou ik mij bezig met fotografie.

Big-nummer: 69917219504

Behandelingen door Maikel Fysiotherapie
Praktijken waar Maikel te vinden is
Roger Maessen
Praktijkhouder, Manueel Therapeut Msc.
Roger Maessen

Mijn opleiding fysiotherapie heb ik in 1981 afgerond aan de Academie voor Fysiotherapie in Heerlen. Na mijn basisopleiding ben ik me gaan specialiseren in de Manuele Therapie. In eerste instantie Methode van de Bijl in Utrecht en later de Masteropleiding gevolgd aan het SOMT te Amersfoort. De laatste 10 jaar heb ik me verder ontwikkeld als echografist en peesspecialist, hiervoor heb ik verscheidene echografie opleidingen voor de weke delen bij Sonoskills gevolgd. Ik ben van mening dat echografie een enorme verbreding en verdieping van ons vak geeft. Als peesspecialist maak ik verder gebruik van Shockwave therapie en PNE (percutane needle electrolyse). Als mede-praktijk eigenaar vind ik het een uitdaging om een jong team van fysiotherapeuten te begeleiden en aan te sturen, geen dag is hetzelfde.

Ik ben getrouwd en we hebben 2 kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik heb een hobby aan koken en een grote passie is de vliegvissport waarvoor ik dikwijls in de Ardennen vertoef.

Big-nummer: 79034411804

Praktijken waar Roger te vinden is