Sportspreekuur

Sportspreekuur

Voor leden van uw sportvereniging met een blessure of acuut opgelopen sportletsel, is het belangrijk dat er snel en deskundig een diagnose wordt gesteld. Zo nodig is het van belang om tijdig een behandelplan te starten om snel herstel te garanderen.

Vooraf aanmelden

Elke maandagavond tussen 17.45 en 19.45 ‘s avonds kunnen leden van uw sportvereniging tijdens het sportspreekuur bij ons terecht voor een blessureadvies. Dit consult duurt 10 minuten.

Het sportspreekuur is een kosteloze service!

Het sportspreekuur is bedoeld om snel inzicht te krijgen in de opgelopen blessure. Tijdens het spreekuur wordt een screening gedaan. Daarbij wordt gekeken wat er aan de hand is en wat er aan te doen is. Na het onderzoek volgt een advies. De screening is gratis. Voor de behandeling van de klacht, zoals bijvoorbeeld het tapen of bandageren, gelden de reguliere tarieven. Sportletsels die in het weekend zijn ontstaan, kunnen op maandagochtend direct worden gezien en eventueel behandeld (verwijsbrief is niet nodig, voor de behandeling worden de reguliere kosten in rekening gebracht).