EGym en Slimme Cardio

Nieuw in ons trainingscentrum zijn de krachttoestellen van EGym en Slimme Cardio!

EGym slimme krachttoestellen:

Nieuw in ons trainingscentrum zijn de slimme krachttoestellen van EGym! EGym staat voor de meest efficiente en veilige training voor snel resultaat. EGym is de perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn en blijven. Het biedt voor ieder wat wils, of je nu beginnend sporter of gevorderd bent, de trainingsmogelijkheden worden op jou behoeftes en trainingsdoelen afgestemd.

Wat is EGym?

EGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGym coach of je fysio stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke pasje. Zo kun je binnen circa 30 minuten een complete workout doen en je traint bij ons in een rustige ambiance, niet in een mensenmassa en onder deskundige fysio begeleiding. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met veel plezier!

Waarom trainen op de EGym?

  1. Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jou persoonlijk pasje
  2. Effectief trainen met het juiste afgestemde gewicht
  3. Spiertraining geschikt voor iedereen! Makkelijker, leuker en motiverender.

Ervaar EGym zelf en boek een gratis proeftraining!

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining. EGym is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wil behalen.

Train doelgericht met onze Slimme Cardiotoestellen

Nieuw in ons trainingscentrum - Matrix slimme cardio. Deze slimme cardiotoestellen maken jou cardiotraining leuker, effectiever en bovendien heel gemakkelijk doordat je ze bedient met jouw persoonlijk pasje. Met slechts een simpele beweging log je in en dankzij de opgeslagen instellingen train je op basis vanjouw persoonlijk trainingsdoel.

Hoe werkt het?

De eerste keer vraagt het toestel om je doelstelling en voer je een cardiotest uit. Op basis van deze test krijg je automatisch een persoonlijk trainingsschema wat rekening houdt met jouw sportieve doelen zoals bijvoorbeeld; Vetverbranding, Spieropbouw of Algemene Fitness. Elke 28 dagen herhaal je de test en kun je direct zien hoeveel progressie je hebt geboekt - check tevens je cardioleeftijd in onze Biefitt App!

De voordelen van Slimme Cardio:

  1. Beschikbaar op onze fietsen en loopbanden;
  2. Gemakkelijk inloggen met je persoonlijk pasje;
  3. Slimme cadiotest elke 28 dagen;
  4. Doelgericht trainen met de Slimme Workouts.

Ervaar de EGym en Slimme Cardio zelf en boek een gratis proeftraining!

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining in ons trainingscentrum. Een training op onze EGym en Slimme Cardio is eenvoudig, leuk en zeer effectief.

Adres
Trainingstijden
Maandag
07:30 - 20:00
Dinsdag
07:30 - 20:00
Woensdag
07:30 - 20:30
Donderdag
07:30 - 20:30
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 12:00