Personal training

Personal Training (PT) gaat nog een stapje verder dan het reguliere fitness traject. Een personal trainer heeft gedurende uw hele training alle aandacht voor u en uw doelstellingen. Het is een 1 op 1 begeleiding, waarbij één van onze Personal Trainers een training op maat maakt, de hele training bij u blijft, u motiveert en u daarnaast ook buiten de Club blijft ondersteunen. Een Personal Training traject is vooral interessant voor mensen die net dat extra duwtje in de rug nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Daarnaast kan het uw bestaande training naar een hoger plan tillen!

Personal Training is in het Goud en Platina lidmaatschap te verkrijgen. De pakketten zijn verschillend in de intensiteit c.q. tijdsduur wat u wenst in persoonlijke begeleiding. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om begeleidingstijd los bij u abonnement te kopen. Deze extra persoonlijke begeleiding kost, uitsluitend na overleg op afspraak, € 36,50 per halfuur of € 68,- per uur. Een PT-traject wordt altijd tijdens een persoonlijke afspraak op maat voor u samengesteld.

Onze therapeuten of personal trainer zijn zeer flexibel en kunnen op verschillende tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen. Personal training is op afspraak.