Online Fysiocheck

Online fysiocheck

Op hierhebikpijn.nl kunt u gratis uw klachten laten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check. Door de vragen in de fysiotherapie check te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden uw klachten vergeleken met de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar u mogelijk mee te maken heeft. Hierhebikpijn.nl is een initiatief van fysiotherapeuten om te voorzien in de toenemende vraag naar online informatie over lichamelijke klachten.

Raadpleeg altijd een fysiotherapeut

Hierhebikpijn.nl is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de informatie op hierhebikpijn.nl.

Voorkom blessures

Sporten is gezond. Jaarlijks lopen echter miljoenen sporters een blessure op.
Kijk op www.voorkomblessures.veiligheid.nl hoe je blessures kunt voorkomen.

Fysiotherapeutische encyclopedie

Als u hier op Fysiotherapeutische encyclopedie klikt krijgt u een overzicht met extra informatie van mogelijke aandoeningen. Wanneer u de online fysio-check doet, worden uw klachten vergeleken met al deze aandoeningen. U kunt de aandoeningen sorteren op alfabet en op lichaamslocatie. Klik op een aandoening voor uitgebreide informatie. Deze lijst en de fysio-check worden regelmatig aangevuld met aandoeningen en nieuwe inzichten binnen de fysiotherapie.